Auto van de Mars Beste Leerbedrijf 2018


Vaassen—Afgelopen week werden de gebroeders Van de Mars aangenaam verrast met taart en een heuse oorkonde. Bosch Car Service van de Mars had de verkiezing tot beste Leerbedrijf 2018 Gelderland gewonnen.  Dat betekent erkenning voor de kwaliteit van de praktijkopleiding die MBO studenten bij Auto Van de Mars krijgen.

Auto van de Mars leidt al een aantal jaren nieuwe vakmensen in de autotechniek op. “Op de werkvloer leren ze bij ons zowel praktische als sociale vaardigheden. Wij vinden het heel belangrijk dat studenten bij ons het vak in de praktijk leren. Bij ons bedrijf staat vakmanschap en klantgerichtheid op een laagdrempelige manier al jaren voorop. De klanten moeten bij ons het gevoel hebben dat hun auto in bekwame en betrokken handen is”, aldus een blij verrast Gerrit van de Mars.

“We gaan nu voor de finale”, aldus Gerrit. Op maandag 19 november organiseren de MBO Raad en de Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsleven de “Dag van het MBO”. Dan kiest een jury de beste MBO-student van Nederland. En op dat evenement wordt ook het beste leerbedrijf van Nederland bekend gemaakt. “Wie weet hoe ver we komen, we zijn benieuwd’’. Voorlopig zijn de broers Van de Mars heel blij met deze erkenning. De verdiende taart hebben ze samen met hun personeel lekker opgegeten.

winnaar-beste-leerbedrijf-2 winnaar-beste-leerbedrijf taart

<< Terug