Apk Vaassen

Om de zo veel tijd moet uw auto door de algemene periodieke keuring. Wanneer uw auto voldoet aan de milieu- en veiligheidseisen en op de juiste manier geregistreerd staat, mag u er mee blijven rijden. Gerrit en Piet van de Mars hebben zich na de oprichting van hun autobedrijf in Vaassen gespecialiseerd in het uitvoeren van een apk. Samen met hun collega’s keuren ze uw auto en zorgen ze ervoor dat deze weer van topkwaliteit is. Voor een apk in Vaassen zit u bij Auto & Service van de Mars op de juiste plek!

Algemene periodieke keuring

In verband met de verkeersveiligheid en het milieu is het in Europa verplicht om deze keuring te doorstaan. Tijdens de apk in Vaassen controleren wij onder meer de remmen, banden, schokdempers en verlichting van uw auto. Bij ons kunt u al tot twee maanden voor de vervaldatum de apk laten uitvoeren. Het is belangrijk om te vermelden dat een apk een momentopname is. Als uw auto de apk doorstaat, wil dat dus niet zeggen dat deze de rest van het jaar veilig rijdt. Tussentijds onderhoud blijft daarom nodig. Gelukkig voorzien wij ook hierin.

Onze andere diensten

Naast het uitvoeren van onderhoud of een apk in Vaassen, bieden wij nog veel meer diensten. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Verkopen occasions. We bieden een ruim aanbod aan mooie occasions. Kom gerust langs om ze te bekijken!
  • Leaseonderhoud. Ook leaserijders kunnen bij ons terecht. Als onafhankelijke specialist halen we uw auto op en brengen we hem terug, wanneer u maar wilt. Ook voeren wij in Vaassen een apk uit voor uw leaseauto.
  • Zoekopdrachten. Zit uw gewenste auto niet in ons assortiment? Geen probleem. Wij gaan voor u op zoek en komen binnen de kortste keren bij u terug.
  • Pechhulp. In samenwerking met partner Bosch Car Service kunnen we u op ieder moment adequaat helpen.

Het ruime aanbod aan diensten gaat gepaard met de beste service. Zo behoudt u na onderhoud de fabrieksgarantie van uw auto, bieden wij zelf een uitstekende garantie en bespreken vooraf altijd de kosten.  

Contact over apk in Vaassen

Wilt u een apk in Vaassen laten uitvoeren of heeft u vragen over een van onze (andere) diensten? Neem dan gerust contact op of maak direct een afspraak. Uiteraard kunt ook altijd bij ons langskomen. Ons team staat voor u klaar en beantwoordt met alle liefde uw vragen. Hopelijk tot snel!