Werkplaats

Auto & Service van de Mars uit Vaassen is een full-service autobedrijf. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats. Daar is plaats voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruikgemaakt van professionele en moderne apparatuur. Uiteraard stellen we de hoogste kwaliteitseisen aan ons werk.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn erg belangrijk binnen ons autobedrijf.

 

 

v2kwYVMqdAca8yybtz4rLOfOch9N6rdCSpm0L6fa.jpg

Onderhoud en apk

 

 

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw auto. Laat uw auto daarom regelmatig controleren. Uw investering betaalt zich dubbel en dwars terug.

MH201116-M085.jpg
MH201116-M087.jpg

Automaatbak spoelen

 

Een automaatbak is minder aan onderhoud onderhevig dan een handgeschakelde auto. Toch heeft een automaatbak ook onderhoud nodig. Schakelt uw automaat niet meer soepel? Hoort u rare geluiden wanneer de automaat schakelt? Laat uw automaatbak dan spoelen.

Bandenservice

 

Uw autobanden zijn belangrijker dan u denkt. De vier banden van uw auto hebben een verantwoordelijke taak. Ze dragen het gewicht van de auto, de inzittenden en uw bagage. Ook spelen ze een cruciale rol bij het weggedrag van uw auto: optrekken, remmen, het opvangen van dwarskrachten in bochten en grip op nat wegdek. De juiste banden zijn daarom erg belangrijk.

 

MH201116-M044.jpg
MH201116-M052.jpg

Bedrijfswagens en campers

 

Ook voor het onderhoud aan uw bedrijfswagen en/of camper kunt u bij Auto & Service van de Mars terecht. Ook op dit gebied hebben wij de beschikking over jarenlange ervaring.

Elektrische en hybride auto's

 

Ze zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld: de elektrische en hybride auto's. Vanuit Bosch Car Service worden onze monteurs continu bijgeschoold. Auto & Service van de Mars is daarom perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van elektrische en hybride motoren.

MH201116-M077.jpg
MH201116-M029.jpg

Storing en diagnose

Moderne auto's zijn qua techniek steeds complexer. Daarom is het van groot belang om een goede diagnose uit te voeren alvorens een reparatie wordt gestart. Onze moderne aparatuur van Bosch zorgt er voor dat we perfect in staat zijn om alle storingen te diagnosticeren. Na overleg met u, gaan we vervolgens over tot reparatie.

Uitlijnen

Voor uw veiligheid en het efficient afslijten van uw banden is het van groot belang uw auto af en toe te laten uitlijnen. Na het raken van een drempel, stoeprand of andere onevenheden kan de auto niet langer goed uitgelijnd zijn. Hierdoor staan de banden als het waren niet meer recht onder het voertuig. Laat dit controleren bij Auto & Service van de Mars.

MH201116-M062.jpg
MH201116-M047.jpg

Autopoetsafdeling

Uw auto echt weer laten stralen zoals deze uit de showroom kwam? Of nog mooier maken als deze is afgeleverd? Auto & Service van de Mars beschikt over een vakbekwame autopoetser die uw auto weer als nieuw laat stralen.